Vračila in zamenjava blaga

Vračila

Če želite vrniti izdelek, ki ste ga kupili na našem spletnem mestu ga vrnite preko Povratnice, ki ste jo dobili z računom v paketu in pošljite e-pošto na povrat@galileomen.com. Oblačila morajo biti v brezhibnem stanju (neuporabljena, neoprana, z notranjimi nalepkami in v originalni embalaži), ter z ustreznim potrdilom o nakupu. Izdelka,oz. izdelkov ali predmetov, kot so: spodnje perilo, kopalke, nogavice in parfumi ne morete vrniti. Vračilo kupljenega blaga v Galileo je vedno brezplačno. Rok za vračilo izdelkov je 30 dni od datuma nakupa. Vračilo je potrebno vedno opraviti v isti državi v kateri je bil opravljen nakup.

Vračilo na domačem naslovu

Vračilo lahko zahtevate na domačem naslovu tako, da nam pošljete e-pošto na povrat@galileomen.com. Po preverjanju podatkov bomo do vas poslali kurirja, ki bo prevzel vaš paket. V nadaljevanju so navedeni koraki, ki jim morate slediti:

Poiščite obrazec Povratnica, ki smo vam ga poslali z vašim naročilom in z X-em označite polja (-e) za artikle, ki jih želite vrniti.

Kot je prikazano v Navodilih za vračilo blaga, ki smo vam ga poslali ob naročilu, zapakirajte izdelek/e v originalno embalažo skupaj z Računom in Povratnico, ki ju priložite v škatlo in zaprete.

Zaprto škatlo predajte kurirju na naslovu, ki ste ga navedli.

Vračilo sredstev bomo izvedli na vaš račun v zakonskem roku. Če ste plačilo na našem spletnem mestu opravili s kartico, se bodo sredstva vrnila na isti račun s katerega je bilo opravljeno plačilo. Če je bilo plačilo izvedeno po povzetju ob prevzemu blaga, vas bomo po pregledu vrnjene pošiljke v kolkor bo ta vrnjena v skladu z navodili, prosili za podatke o vrsti plačila, da izvedemo vaše vračilo sredstev.

Kot kupec  ste odgovoren za točne in popolne podatke ter vnešene vse informacije, zato bodite pri vnosu le teh zelo pazljivi in natančni.

Po odobritvi vašega vračila in po opravljeni transakciji vaše banke (predviden čas je odvisen od banke), boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo z obvestilom, da boste na svoj račun prejeli ustrezen znesek. Če prejmete neustrezen znesek vračila pošljite e-sporočilo na povrat@galileomen.com. Težavo bomo rešili v najkrajšem možnem času.

Galileo ima pravico zavrniti vračila, ki so prejeta ali poslana zunaj zakonskega roka, kot tudi oblačila, ki niso v enakem stanju kot so bila odposlana.

Zamenjave blaga, če želite drug izdelek ali velikost
 

Zamenjava se izvede tako, da se neustrezni artikli vrnejo po istem postopku kot izvajate vračilo. Potrebno je izpolniti obrazec Povratnica, ki smo vam ga poslali z vašim naročilom.  Z X označite izdelke v polju, ki jih želite vrniti  in jih vrnite skupaj z računom kot neuporabljene, neoprane, z notranjimi etiketami in zapakirane v originalni embalaži. Ko bomo prejeli izdelke, ki ste jih vrnili, bomo izvedli vračilo sredstev. (Podrobneje si oglejte navodila v delu Vračilo na domačem naslovu).

Za nov želeni artikel izvedite novo naročilo.
 

Izdelek z napako

V izjemnih primerih, ko ste izdelek prejeli z napako, pošljite e-pošto na povrat@galileomen.com. Težavo bomo rešili v najkrajšem možnem času.

14dnevno obdobje za razmislek

V EU ima kupec pravico do vračila blaga, kupljenega na spletu ali prek drugih oblik prodaje na daljavo, kot so npr. telefon, kataloška prodaja, trgovski zastopnik na domu, in sicer v 14 dneh in ob polnem vračilu kupnine. To lahko stori iz katerega koli razloga – tudi če si samo premisli.

14-dnevno obdobje za premislek ne velja za vse izdelke. Nekatere izjeme:

  • letalske in železniške vozovnice, koncertne vstopnice, rezervacijo hotelske sobe ali avtomobila, gostinske storitve za določen datum
  • redna dostava hrane in pijače (npr. redna dostava mleka)
  • blago, izdelano po naročilu (npr. po meri narejena obleka)
  • zapečateni avdio ali videoposnetki ali računalniška programska oprema, npr. nosilci DVD, pri katerih ste po prejemu odlepili varnostni pečat
  • spletna digitalna vsebina, če se je prenos ali pretakanje že začelo in če ste sprejeli pogoje, ki določajo, da z začetkom prenosa ali pretakanja izgubite pravico do odstopa od naročila
  • blago, kupljeno zasebno pri posamezniku, ne pri podjetju/trgovcu
  • nujna popravila in vzdrževalna dela – če ste denimo za nujno popravilo tuša poklicali vodovodarja in ste se dogovorili o ceni storitve, storitve ne morete več preklicati
Zapri
Zapri
Košarica (0)

V košarici ni izdelkov. V košarici ni izdelkov.Jezik