Sveže

MAGIC WATER sprej

MAGIC WATER sprej uredi vodo ne glede na to kje ste. Odličen je predvsem tam, kjer ne moremo dostopati do filtrirane vode, želimo pa njen korekten okus in sestavo. Dobra voda=dobra ekstrakcija=dobra kava.

30,00 

Dodaj na seznam želja Dodajanje na seznam želja Dodajte na seznam želja

”Bi si radi dobro kavo pripravili bilokje na svetu, ne glede na to kakšno vodo uporabite? Priporočamo da s seboj vzamete MAGIC WATER sprej, ki bo vodi brez življenja vdahnil potrebno svežino in živost. S takšno vodo bo vsak kavni napitek odličnega okusa.”

Kaj je MAGIC WATER in kje ga uporabiti?

MAGIC WATER uporablja dognanja četrte faze vode. Gre za naravno tekočino s širokim spektrom delovanja, ki ojača skladnost biopolja. MAGIC WATER ni stimulant ampak naravni ojačevalec biopolja brez aditivov. V kavnem svetu ga lahko uporabljamo kot pomagalo, ki pomaga izvabiti iz kave najboljše okuse. Nimamo vsi doma filtrirnih sistemov in dostopa do izredno čiste vode, zato naša kava nima vedno najboljšega okusa. MAGIC WATER nam bo pri tem pomagal in iz kave izvabil prijetne okuse sadja, cvetja, skladkobe in oreščkov, zmanjšal pa bo grenak okus. Okus kave bo tako bolj transparenten saj ga ne bodo motile različne snovi, ki jih vsebuje voda iz omrežnega sistema voda(vodovoda).

 

Uporaba-doma, na poti, profesionalno

MAGIC WATER sprej lahko uporabljate doma, že 1-2 pritiska bosta izboljšala okus kave-količina je odvisna od kvalitete vode, ki jo imate na vaši lokaciji.

Pri potovanjih je MAGIC WATER izredno koristen, ne popravi samo okusa kave ampak tudi sam okus vode. Preizkusite ga na svojem naslednjem potovanju. Vam ne ugaja okus vode v plastenki? Dodajte ji 1-2 spreja in uživajte v svežem okusu vode.

Uporablja se lahko tudi pri kavnih profesionalcih, pri najrazličnejših pripravah kave-od espressa do cold brew kave. MAGIC WATER ima zelo širok spekter delovanja, preizkusite ga tudi v ostalih napitkih in sami okušajte razlike-prej in potem. Glavna lastnost je povdarjanje prijetnih okusov in eliminacija neprijetnih okusov.

 

MAGIC WATER je plod dolgoletnega raziskovanja Izobraževalno raziskovalnega središča SPIRIT021kjer skupaj z naravo in tehnologijo iščejo rešitve za boljše pogoje bivanja človeka, živali, rastlin ter vseh ostalih organizmov s katerimi sobivamo. Njihova tehnologija je od samega začetka prisotna tudi v naši kavarni HI KO FI, kjer se marsikdo čudi kakovosti naše vode in sladkosti naše kave. Želimo si da bi lahko tudi vi, naše drage stranke, vedno uživale v kvalitetni vodi in ostalih napitkih, ki jih voda sestavlja.

 

Več si lahko preberete tudi v našem BLOGU.

Količina

50ml

Lahko vam bo všeč tudi