Bialetti BRIKKA-2 CUP

Kafetiera Bialetti BRIKKA je namenjena vsem ljubiteljem domačega espressa. Enostavna uporaba, polni okusi kave in dosti kreme vas bodo prepričali. Enostavna uporaba.

45,00 

Dodaj na seznam želja Dodajanje na seznam želja Dodajte na seznam želja

Novost pri Bialettiju. Kafetiera Brikka je razvita posebej za ljubitelje espressa. S svojim ventilom uravnava pritisk in poskrbi za pravo kremo.

Kafetiera je mogoče v Sloveniji malo manj znan način priprave. Primorci jo zagotovo poznajo in uporabljajo. Njena prednost je enostavna uporaba in odlični rezultati. Narejena je iz aluminija, ki zagotavlja higienski standard. Za lažjo uporabo je dodana tudi skala za količino vode. od klasične Bialetti MOKA kofetiere se razlikuje tudi po hitrosti. Kava je pripravljena enkrat hitreje.

Kafetiera Brikka je narejena iz kvalitetnih materialov, ki zagotavljajo dolgoletno uporabo. Nova tehnologija omogoča boljšo kontrolo pritiska, ki imitira kontrolo pritiska pri kavnem aparatu. Pritisk vso vodo spusti skozi kavo naenkrat in s tem poskrbi za bolj enakomerno ekstrakcijo. Rezultat je kava z bolj polnim telesom, lepše izraženimi okuševalnimi notami in kremo. Enostavna uporaba in čiščenje. Primerna za vse vire toplote, razen INDUKCIJE.

Brikka je primerna za ljubitelje bolj ”močne” kave ali espressa.

Več o izdelku si lahko pogledate na sledeči povezavi: https://www.bialetti.com/coffee/stovetop/brikka-c-1_7_24.html