HANDGROUND

Mlinček za kavo Handground. Primeren za začetnike, ljubitelje, tudi profesionalce.

106,14 

Ni na zalogi

Dodaj na seznam želja Dodajanje na seznam želja Dodajte na seznam želja

”Handground mlinček je izjemno prijazen uporabniku.”

Handground mlinček je narejen za vsakodnevno uporabo. Njegova oblika omogoča, da z lahkoto zmeljemo še tako fino mletje kave. Nanj se lahko naslonimo in ga s tem fiksiramo. Primeren je za vse priprave kave- od turške (ekstra fino mletje) do cold brew (zelo grobo mletje).

Njegova posebnost so označene stopnje mletja (1-8). Mlinček ima tudi polovične stopnje (npr. 3,5 ali 6,5) tako da dobimo kar 15 različnih stopenj mletja. Za razliko od ostalih mlinčkov, ima ta stopnje označene, kar nam pomaga pri nastavitvah mletja. Nič več si ni potrebno zapomniti kakšno pripravo smo imeli nazadnje in kakšno mletje smo uporabljali. Zaradi tega dodatka ljubiteljski pripravljalci kave prej nastavijo ustrezno mletje, kar pomeni manj odpada.

Primeren je predvsem za domačo uporabo. Za razliko od ostalih mlinčkov, ima ročico za mletje na strani, kar olajša mletje. Noži so keramični in oblikovani tako, da zagotavljajo konsistentno mletje znova in znova. Zraven dobite še magnet z recepti za 6 najpogostejših priprav kave.

Ohišje je iz plastičnega materiala, zbiralna posoda je steklena. Ima leseno-kovinsko ročico za mletje, ki je lep detajl.

Več o izbiri mlinčka si lahko preberete tudi na našem BLOGU: https://www.hikofi.eu/kava-in-mlincek/