Sveže

Gabi MASTER A

Gabi MASTER A alat je za pripremu filtar kave. Jednostavan za upotrebu, prikladan i za početnike. Pogodno za putovanja. Koristite s papirnatim filtrima.

32,94 

Dodaj na seznam želja Dodajanje na seznam želja Dodajte na seznam želja

Gabi MASTER A gotovo samostalno priprema filtar kavu za vas. Preporučujemo ga početnicima i svim ostalim ljubiteljima filter kave.

Sastoji se od tri dijela koji se lako mogu sastaviti / rastaviti i kasnije očistiti. Pogodan je i za putovanja, jer se može sklopiti. Izrađena je od tvrde plastike i stoga je vrlo lagana. Pripada skupini ‘kapaljki’ – sustav kapanja. Sve što trebate je samljeti kavu i zagrijati vodu. Sve ostalo radi sama. Priprema kave traje negdje između 2-3 minute, ovisno o mljevenju i vodi. Za upotrebu će vam trebati i papirnati filtri koje možete naručiti na sljedećoj poveznici: https://www.hikofi.eu/product/filtri-za-gabi-master-a/

Gabi je prekrasan sustav za pripremu filtar kave. Mislimo da je idealan za one koji su tek ušli u svijet Specialty kave. Omogućuje vam da uz manje znanja i truda ipak dobijemo ukusnu šalicu kave. Možda će Gabi biti ta koja će vas impresionirati okusom filter kave.

Evo kratkog prezentacijskog videozapisa proizvoda: https://www.youtube.com/watch?v=aiP0FQ8SYGs