Sveže

El Comandante

Mlinček za kavo, ki je vzdržljiv, konsistenten, lepo oblikovan in vas bo hkrati spremljal celo življenje

279,00 

Na zalogi

Dodaj na seznam želja Dodajanje na seznam želja Dodajte na seznam želja

Comandante.

Želite mlinček za kavo, ki bo vzdržljiv, konsistenten, lepo oblikovan in vas bo spremljal celo življenje?

Potem je El Comandante pravi odgovor za vas. Razvili so ga z namenom, da zadovolji tako ljubitelje kave, kot tudi kavne profesionalce. Želite na tekmovanje barist? Tudi tja vas pospremi. Vsestranski in vzdržljiv mlinček za vsakogar.

Na kratko o mlinčku: Izdelan samo iz najboljših materialov, kot so posebej obdelano nerjaveče jeklo, hrastov les, Tritan plastika. Noži so narejeni iz visoko legiranega nerjavečega jekla z visoko vsebnostjo dušika. Takšna sestava omogoča nožem, da so izredno ostri in da takšni tudi ostanejo. Mletje je zaradi ostrine nožov izjemno nenaporno. Mlinček je zelo precizen, trenutno najbolj od vseh ročnih mlinčkov na tržišču. Nastavljanje mletja je zelo enostavno, deluje po principu klikov. Takšen sistem vam bo v veliko pomoč pri pripravljanju različnih kavnih receptov. Večina receptov, ki jih lahko najdemo na spletu, vsebuje točna navodila za klike na mlinčku-tako ne boste potrebovali iskati ustreznega mletja z preizkušanjem. Tudi vaša poraba kave se bo zmanjšala-manj bo odpadne mlete kave.

Comandante velja za najbolj natanšen mlinček, celo bolj kot katerikoli električni. S pomočjo mikronskih orodij so večrat preverili njegovo konsistenco mletja in zagotovili da je izredno natančen. Natančnost mletja (koliko delcev bo enako velikih) pomembno vpliva na okus ekstrakcije.

Posoda za zbiranje je steklena, zraven dobite še dodatno stekleno, rjavo posodo za shranjevanje, s pokrovom.

Vse podrobnosti o mlinčku si lahko preberete na tej povezavi: http://www.comandantegrinder.com/downloads/c40_manual_EN.pdf

Več o uporabi in izbiri mlinčka si lahko preberete v našem BLOGU: https://www.hikofi.eu/kava-in-mlincek/

 

Za več informacij nam pišite na info@hikofi.eu