Sveže

Chemex vrč 3 CUP-s ručkom

Vrč Chemex od 3 šalice sa staklenom ručkom. Manja verzija vrčeva Chemex. Koristite se s filterima.

46,36 

Dodaj na seznam želja Dodajanje na seznam želja Dodajte na seznam želja

Chemex je možda malo manje poznat na slovenskom tlu. To nije novi izum već metoda pripreme kave koja se koristi od 1941. Stvorena je u laboratoriju njemačkih kemičara.
Sofisticirani oblik vrča Chemex pogodan je za kuhanje filtrr kave kod kuće ili u ugostiteljskom objektu. Široko grlo, koje se sužava prema sredini, namijenjeno je upotrebi papirnatog filtra. Grlo također ima poseban udubljeni urez koji olakšava točenje kave. Nema neuspjeha. Oblik pješčanog sata osigurava da sve arome kave budu zabilježene na vašim nepcima. Trebat ćete malo više znanja i prakse za kuhanje kave s Chemexom. No znate onu… vježbom do savršenstva.

Vrč Chemex napravljen je da služi i kao spremnik za posluživanje kave. Njegov se elegantni dizajn također ističe u manjoj verziji za 3 šalice. Za razliku od ostalih vrčeva Chemex, ovaj je opremljen staklenom ručkom. To nam omogućuje ulijevanje vruće tekućine bez opasnosti od toga da se opećete.

Također nudimo i filtere za kuhanje kave Chemex. Možete ih vidjeti na sljedećoj poveznici: https://www.hikofi.eu/product/filtri-za-chemex-3-cup/

Lahko vam bo všeč tudi