Bialetti BRIKKA-2 CUP

Kafetijera Bialetti BRIKKA namijenjena je svim ljubiteljima domaćeg espressa. Jednostavna za korištenje, pun okus kave i puno gustine uvjerit će vas u njenu kavlitetu. Jednostavna za korištenje.

43,00 

Dodaj na seznam želja Dodajanje na seznam želja Dodajte na seznam želja

Novost u Bialettiju. Kafetijera Brikka razvijena je posebno za ljubitelje espressa. Svojim ventilom regulira tlak i daje pravu kremu kavu.

Kafetijera je možda malo manje poznat način pripreme u Sloveniji. Primorci to sigurno znaju i koriste. Njegova prednost je jednostavnost upotrebe i izvrsni rezultati. Izrađena je od aluminija, što osigurava higijenski standard. Za jednostavniju upotrebu dodana je i skala za količinu vode. Također se brzinom razlikuje od klasičnog aparata za kavu Bialetti MOKA. Kava se priprema puno brže.

Kafetijera Brikka izrađena je od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnu uporabu. Nova tehnologija pruža bolju kontrolu tlaka, koja oponaša kontrolu tlaka u aparatu za kavu. Pritisak ispušta svu vodu kroz kavu odjednom, osiguravajući tako ravnomjernije izdvajanje. Rezultat je kava punijeg tijela, izraženijih nota okusa i vrhnja. Jednostavna za upotrebu i čišćenje. Pogodno za sve izvore topline, osim za INDUKCIJU.

Brikka je pogodna za ljubitelje “jače” kave ili espressa.

Više o proizvodu možete vidjeti na sljedećoj poveznici: https://www.bialetti.com/coffee/stovetop/brikka-c-1_7_24.html