Aeropress GO

Aeropress GO vas bo spremljal na vseh vaših potovanjih. Vse kar potrebujete je vroča voda, zmleta kava in Aeropress GO. Da bo vaša kava dobra, ne glede na to na katerem koncu sveta ste.

39,00 

Dodaj na seznam želja Dodajanje na seznam želja Dodajte na seznam želja

”Več možnosti za pripravo, več možnosti za okuse.”

 

Aeropress GO je multinamenski pripomoček za pripravo kave, ki vas bo spremljal na poti. Z njim vadimo več tehnik priprave kave. Lahko jih tudi medsebojno kombiniramo ali jih uporabljamo posamezno. Omogoča pripravo drip pripravo kave, podobno tisti pri Gabi (https://www.hikofi.eu/product/filter-gabi-master-a-dripper/ )pa tudi pripravo pour over kave in še pripravo pour over + uporaba vakuuma.

Aeropress GO verziija je posebej zasnovana za potovanja saj ga priročno zložimo, dodana pa je tudi skodelica za kavo. Za uporabo Aeropressa boste potrebovali malce več znanja. Daje pa vam možnost za več raznolikosti pri okusu kave saj vsaka priprava iz kave izvabi drugačne atribute. Za njegovo uporabo potrebujete še grelec vode oz. vročo vodo ter papirnate Aeropress filtre, ki so vključeni pri nakupu Aeropress aparata. Kasneje jih lahko dokupite posebej.

Primeren je predvsem za ljubitelje filter kave kot tudi tiste, ki bi se s kavo radi pobližje spoznali.

Aeropress GO je idealna rešitev za tiste, ki na svojih potovanjih niso pripravljeni sklepati kompromisov kar se tiče kave. Kavo si boste lahko pripravili na plaži, sredi pohoda ali na vrhu gore. Vse kar potrebujete je vroča, kava in Aeropress GO.

Lahko vam bo všeč tudi